THESTYLEBOX

Interieur ideeën Landelijk interieur Moodboard Persoonlijk Scandinavisch interieur Woonaccessoires

Moodboard: Go Green!


urban jungle moodboard

Hoi. Ik ben dol op groen. Groen op de muur. Groen in de vorm van zuurstof. Groen van de bomen buiten. Plantjes vinden altijd een weg naar mijn huis en daar word ik blij van. Hoewel ze zo nu en dan ook weer dood gaan. Maar hee. Ik heb er dan toch van genoten. In dit moodboard heb ik mijn voorliefde voor groen verzameld en er nog een leuke quote bijgegooid. Geniet van deze groene maandag! 

Ga voor groen!

Hoewel dit plaatje een wat kerstige look heeft, kan deze DIY wat bij betreft altijd wel. Dan wel in gewoon ronde bollen, zonder kerstboom ophanging. Groene takjes zijn namelijk altijd een leuke aankleder voor in huis. // Ik word wel enigszins jaloers op deze verzameling groene planten. Mooie planten, in net zulke mooie manden. Het is leuk dat er veel gebruik is gemaakt van hoogteverschil, op die manier wordt het een dynamisch geheel. // Ah, wat een cutie. Dit lieve cactusje staat in een leuk groen potje waarvan ik de kleur echt prachtig vind. // Ok. Deze quote heeft helemaal geen link met de rest, maar vond hem wel leuk kleuren en de quote heel erg passen bij mijn levensfase op dit moment. Ik doe eindelijk dingen waar ik echt blij van word, maar dit zijn soms dingen die anderen niet per se snappen. Ik leer om voor de dingen gaan die ik leuk vind, wat anderen ook zeggen. Door deze quote wil ik hetzelfde tegen jou zeggen: just go for it! 

Bronnen: vtwonen.nl | vtwonen.nl | helloancolie.tumblr.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply