THESTYLEBOX

Moodboard

Moodboard: van geel word je vrolijk!


moodboard geel

Ooit vond ik geel toch zo’n vreselijke kleur. Een enorme misser in het interieur ook, iets geels. Maar goed. Zoals met vrijwel alles wat ik eerst lelijk vind, vind ik geel nu ook een super leuke opfrisser voor in huis. Daarom vond ik dat deze kleur een moodboard verdiende. Van geel word je blij! 

Een van mijn favoriete quotes van dit moment. Soms heb je namelijk van die periodes dat alles chaos lijkt, maar dit zijn juist de meest vruchtbare periodes. // Hoi. Dit zijn een partijtje mooie bloemen. Door dit plaatje zie je ook dat geel echt prachtig is met die kleur groen. Wauw! // Geel staat me dus echt niet, maar vind het bij anderen altijd super leuk staan. Dit jurkje is van Sissyboy. In die winkel kom ik vaak, want eigenlijk is alles daar mooi. Dit jurkje is ook zo lekker simpel, maar daardoor vind ik het juist super leuk. Ik houd van eenvoud. // In mijn volgende huis komt ook zo’n geel kastje. Hoppa. Ik vind dat wanneer je zo’n knalkleur toevoegt in je interieur, je dit wel moet doen in een wat grotere ruimte en nu woon ik nog te klein. Dus verhuist dit idee mee naar mijn ooit-te-komen iets grotere huis. // Voor iedereen die zo’n kastje ietwat te gek vindt: ga voor een geel detail in huis. Op het laatste plaatje zie je dat de bewoners de zijkant van de spiegel  geel hebben geschilderd. Super leuk!

Wat vind jij van geel: word je daar ook blij van? Laat het ons weten, vinden we leuk! 

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply