THESTYLEBOX

Moodboard Persoonlijk

Moodboard: zomerkriebels


moodboard zomer

Oh, wat heb ik zin in de zomer. Gelukkig heeft de zon zich al een aantal keer laten zien de afgelopen dagen en ik hoop dat er nog veel van dit soort dagen komen! Om in de stemming te komen, een lekker zomers moodboard deze maandag. In deze blog vertel ik je over mijn plannen voor deze zomer. Benieuwd? Lees snel verder!

Plannen voor de zomer

Nu de zon zich steeds meer laat zien, kan ik niet wachten om op vakantie te gaan. Nog 8 weken studeren en dan is dit studiejaar alweer voorbij en heb ik vakantie. Gelukkig heb ik naast het studeren een heel goed vooruitzicht! Vanaf vrijdag ga ik namelijk een bruidsfotograaf assisteren bij een aantal bruiloften, waar ik veel zin in heb. Afgelopen december schreef ik een blog over het jaar 2015. In die blog vertelde ik over een aantal uitdaging die ik in 2016 wilde gaan doen. Eén daarvan was: meer fotograferen! En vanaf aanstaande vrijdag ga ik hiermee beginnen, yay! Naast fotograferen hoop ik deze zomer nog naar Parijs en Praag te gaan. Kennen jullie plekjes die ik niet mag missen? Ik ben heel benieuwd. Voor nu, een fijne maandag!

Wat zijn jouw plannen voor deze zomer? 

Bronnen: jacquelynclark.com | pommellane.com | tovogueorbust.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply