THESTYLEBOX

Lifestyle Modern interieur Moodboard Scandinavisch interieur Vintage interieur Woonaccessoires Woonkamer inspiratie

Moodboard: be creative


moodboard thestylebox

Het is dan wel vakantie. Mijn scriptie komt er niet vanzelf. Dus gebruik ik deze weken juist om kei hard te knallen, zodat het zo ver mogelijk af komt voordat ik aan mijn nieuwe baan eind augustus begint (yay!). Op deze maandagen heb ik juist een extra boost nodig. Want hoewel ik mijn onderzoek best wel interessant vind, er zijn bijzonder veel meer dingen die opeens heel leuk zijn. Zo’n moodboardje als dit bijvoorbeeld..

Die quote. Mooi. Ik vind het een fijne gedachte dat je veel goeds in je eigen hand hebt. Ja. We worden geboren met allerlei (vervelende danwel goede) eigenschappen. Hoe je echter reageert op bepaalde situaties en wie je bent als mens kun je zelf ‘decoreren’. Ben creatief! // Lekker kleedje wel. In een fantastische gang. Helemaal wit, beetje hout. Geweldige voordeur. Prachtige kleuren in dat kleed. Ik teken ervoor! // Ik zou er vandaag alles voor doen om op dat bewuste bankje te zitten. Wat een fijne boom. Ik vind dit plaatje direct ook een goed voorbeeld voor thuis. Wit, hout en dat roze combineren echt heel goed. Paar mooie potten met planten erbij: hoppa. Nieuwe inrichting. Ik zeg: doen! // Ik ben dol op hele fijne sieraden. Daarom heb ik zelf ook zo’n soort ring als op het plaatje, maar daar mogen er nog wel wat bij komen. Stapel ringen vind ik echt helemaal leuk. Op het plaatje zie je ringen van Riverstone die te o.a. te koop zijn bij  Holtbar Groningen.

Geniet van deze maandag (& be creative)!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply