THESTYLEBOX

Industrieel interieur Interieur ideeën Landelijk interieur Lifestyle Modern interieur Moodboard Persoonlijk Scandinavisch interieur Slaapkamer inspiratie Woonaccessoires

Moodboard: anders dan verwacht


moodboard anders dan verwacht

Goedemorgen maandag! Weer een nieuwe, fijne week vol verrassingen staat weer op ons te wachten. Goh. Wat een positiviteit zo op de maandagmorgen. Voor deze week zocht ik weer wat fijne inspiratie om de week daadwerkelijk positief te beginnen. Kijk je mee?

Het fijne merk TWO- O (dit plaatje via Holtbar Groningen) maakt alles van hout. Van horloge tot zonnebril en van tafel tot fietskrat. Allemaal lekker duurzaam en bewust. Houden wij van. // Toen ik deze quote voor het eerst zag, moest ik stil glimlachen. Want hoe waar is het. Het leven gaat werkelijkwaar nooit zoals verwacht. Ik houd ervan. Open staan voor nieuwigheid en aanpakken wat op je pad komt. Hoewel het natuurlijk ook wel behoorlijk kan frustreren wanneer je niet krijgt wat je graag wilt.. // Mocht ik ooit nog eens een huis tegenkomen met zoveel raampartijen: ik wil het! Hoe heerlijk moet het zijn om wakker te worden in deze slaapkamer? // Langzaam vullen alle winkels zich met de nieuwe najaar-collecties. Deze trui is van de Zara en ik vind het een leuk ding. Maar vooral: wat heerlijk dat een model voor de verandering eens lacht op een foto. Van mij mogen alle websites zich vullen met zulke vrolijke foto’s. Dat moeilijk-kijkende-gedoe toch ook altijd. Lach! // Nieuw in de collectie van Mango: deze ketting. Het moet wel bij je passen, want het is een bijzonder ding. Ik ben altijd van de veilige weg, maar wellicht moet ik eens een nieuw pad in slaan (zo eentje die anders gaat dan verwacht ;)).

Geniet van deze – waarschijnlijk anders gaande – week! 

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply