THESTYLEBOX

Keuken inspiratie Scandinavisch interieur

Minimalistische keuken


witte keuken

Welkom in deze prachtige keuken! Deze keuken is ontworpen door een architectenbureau uit Kopenhagen. Het is een minimalistische keuken met veel wit, hout en een beetje zwart. Dit past dan ook helemaal in de Scandinavische stijl.

Witte keuken

Wauw, wat een mooie keuken is dit. Ik zou hier iedere dag wel willen koken. De keuken is eenvoudig, maar totaal niet saai. Juist de eenvoud maakt deze keuken bijzonder. Er ligt een lichte houten vloer en alle muren zijn wit. In het hart van de keuken staat een witte eettafel. Om de tafel staan twee houten stoelen en daarnaast een zwarte stoel. De keuken bestaat uit veel keukenkastjes, allemaal in het wit. Aan de linkerkant zie je een grote kastenwand die tot het plafond loopt. Ideaal om veel spullen in op te bergen. In de kastenwand is de oven ingebouwd. Op het aanrecht staan een aantal houten snijplanken die de witte keuken sfeer geven. De bewoners hebben een prachtige verzameling servies. Ook het servies staat op het aanrecht.

witte keuken binnenkijken

Norm architects

Deze keuken is ontworpen door het architectenbureau Norm Architects uit Kopenhagen. Norm Architects bestaat uit drie architecten met een groot hart voor interieur. Zij hebben het architectenbureau opgericht in 2008 en al vele bijzondere ontwerpen gemaakt. De ontwerpen kenmerken zich door de Scandinavische stijl en prachtig design. Een tijdje terug plaatste ik een binnenkijker, ontworpen door Norm Architects, op de blog. Benieuwd naar deze binnenkijker? Je kunt hem hier bekijken.

details keuken

Wat vind jij van deze minimalistische keuken?

Bron: normcph.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply