THESTYLEBOX

Binnenkijker

Mini huisje op wielen


mini huisje op wielen

Als je bij het zien van bovenstaande foto geen vakantiegevoel krijgt?! Dit mini huisje op wielen van Tinyheirloom is te koop (of soort gelijke huisjes) en kun je dus neerzetten waar jij wilt. Bijzonder mooi van buiten én van binnen!

Luxe kamperen

Zoals de titel van deze blog het al noemt is het een echt mini huisje, maar dan wel luxe. Ik noem een fatsoenlijke keuken, een redelijk ruim bed, een toilet en een douche. Kamperen voor iedereen die er wel lekker warm bij wil zitten dus!

mini huisje op wielenmini huisje op wielen

Geel als basiskleur

Naast de luxe van het mini huisje op wielen is er ook gekozen voor een bijzonder mooie inrichting. Geel heeft de overhand, wat je met name ziet op de voordeur en verder in kleine accessoires (en ja, ook het schort van mevrouw). Geel wordt afgewisseld met grijs en veel houten elementen, zoals de houten plinten en balken. 

mini huisje op wielen mini huisje op wielen mini huisje op wielen mini huisje op wielen

Twee verdiepingen

Het mini huisje op wielen heeft twee verdiepingen en op de tweede verdieping bevindt zich het bed en nog wat opbergruimte. Doordat er een tweede verdieping in is gebouwd is het huisje heel compact, maar functioneel. 

mini huisje op wielen

Rustieke keuken

Persoonlijk vind ik vooral de keuken enorm mooi. Het geheel geeft een rustieke uitstraling door het vele gebruik van hout en de mooie zwarte wandlampen. Ik ruil met liefde mijn tent in voor dit mooie mini huisje op wielen!

Bron: tinyheirloom.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply