THESTYLEBOX

Do-it-yourself Droomhuis Interieur ideeën Lifestyle Meubels Modern interieur Moodboard Persoonlijk Scandinavisch interieur Vintage interieur Wishlist Woonaccessoires Woonkamer inspiratie

Mijn huis zomer klaar: moodboard


restyling kleuren palet

Nu het zomer is, wil ik ook graag zomer in mijn huis. Kleur dus! Hoewel ik heel blij ben met mijn rustige, veelal witte basis, zie ik uit naar iets meer leven in huis. Ik besloot eerst een moodboard te maken, om mezelf te inspireren. Plus: een plan maken vooraf is sowieso handig. Voorkom je toch weer dat je met allerlei onnodige/ niet passende producten thuis komt.

Kleurenpalet

Ik besloot te starten met een kleurenpalet en daarbij was mijn startkleur mintgroen. Vind dat gewoon zo’n lekker kleurtje. Mintgroen past heel mooi bij goud en lichtgrijs en op die manier ontstond boven staand kleurenpalet. Op de foto staat trouwens mijn eigen huisje, zodat je er een beter beeld bij krijgt.

huis zomer klaar moodboard

Passende producten

Bij een make-over horen natuurlijk nieuwe, passende producten. Zo wil ik al een tijdje een leuke ABC-poster en ik besloot daarom er zelf maar eentje te maken. Voordeel daarvan is dat de kleur altijd goed is. // Mijn Umbra wandkastje van FONQ (lees mijn blog hierover) waar ik nog steeds dol op ben. Vind het zo’n leuk ding. Past ook wel mooi bij dit geheel vind ik. // Deze Zuiver klok hangt al een tijdje in mijn huis en ik ben er nog steeds erg blij mee. // De gouden bakjes van Ferm Living vind ik echt prachtig. // Dit H&M kussen heb ik inmiddels in huis gehaald, maar is helaas niet meer verkrijgbaar. // Hema kleedje. // Het kussen van Ferm Living vind ik perfect passen bij mijn kleurenpalet: het mintgroen, grijs en wit + het zwarte van mijn wandkastje. // Leuke DIY-plantenpotjes! // Mijn eigen planten in huis. Het aardewerk vind ik ook heel mooi passen in dit moodboardje.

Wat vind jij van deze stijl? Zou het ook iets voor bij jou thuis zijn? 

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply