THESTYLEBOX

Badkamer inspiratie Klassiek interieur Modern interieur

Metrotegels badkamer


metrotegels badkamer goud
Jaaa, metrotegels zijn mooi! Zowel in de keuken, hipster koffietentjes of in de badkamer. In een aantal binnenkijkers heb je de metrotegels gegarandeerd al eens voorbij zien komen, maar vandaag besteed ik er een keer extra aandacht aan. Gewoon, omdat ze zo mooi zijn. Enjoy!

Zwart-wit tegels

Het duurde bij mij even voordat ik door had dat witte tegels met zwarte voegen een eigen naam hebben: de metrotegels. Een heel logische naam, aangezien metrostations meestal voorzien zijn van dit soort tegels. Ik houd van zwart-wit en ik houd van een goede basis en de metrotegels voorzien in beide liefdes.
metrotegels badkamer

Combineren met goud

De metrotegels laten zich geweldig combineren met gouden accenten, dit zie je op bijna alle beelden terug van deze blog. Een tijdje geleden schreef ik ook een blog over een gerenoveerde badkamer waar je deze prachtige combi terug ziet (klik). De metrotegels zijn ook prima combineerbaar met zilver, dit geeft een wat modernere look aan de badkamer. Vergeet de mooie accessoires niet, kies een leuke kleur en voer dit goed door in de gehele badkamer.
metrotegels badkamer zwart-witmetrotegels badkamer klassiek zwart wit tegels badkamer metrotegels kleine badkamer

Wat vind jij van de metrotegels in de badkamer? Iets voor bij jou thuis?

Bronnen: apartmenttherapy.com | apartmenttherapy.com | homedit.com | nytimes.com | desiretoinspire.net | nylafreedesigns.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply