THESTYLEBOX

Modern interieur Woonaccessoires

Marokkaanse lamp


marokkaanse lamp
Vorige week schreef ik al een artikel over lampen in de woonkamer en vandaag licht (ha, woordgrap) ik er één specifieke lamp uit: de Marokkaanse lamp. Het is een kunstwerkje op zich en zeker als het donker is en de Marokkaanse lamp aangaat dan geeft dit een fantastisch effect.

Marokkaanse hanglampen en tafellampen

De Marokkaanse lamp heeft een lantaarn-achtige look en in sommige gevallen is het ook daadwerkelijk een lantaarn. Je hangt de Marokkaanse lamp op aan het plafond, maar vaak is de lamp ook in de vorm van een tafellamp en kun je hem overal neerzetten waar je wilt. 

marokkaanse lamp

Zilveren en witte Marokkaanse lampen

De Marokkaanse lampen zijn vooral populair in het zilver en dit is een kleur die in vrijwel elk interieur past. De zilveren Marokkaanse lamp geeft een authentiek effect. Liever een iets veiligere of rustigere lamp? Ga dan voor de witte Marokkaanse lamp, deze kleur geeft de lamp net een iets modernere look.

marokkaanse lampmarokkaanse lamp

Marokkaanse lamp in allerlei varianten

Er zijn allerlei vormen en maten te vinden van de marokkaanse lampen. Zo zie je de ronde lampen die een soort bal zijn, dit zijn echte eye catchers en geven een groots effect in een woonkamer of slaapkamer. Soms worden de lampen met elkaar gecombineerd, zoals op de foto hieronder. 

marokkaanse lamp

marokkaanse lamp

Bronnen: merde-petit-maitre.tumblr.com | media-cache-ec0.pinimg.com | media-cache-ak0.pinimg.com | paulinaarcklin.nl | flickr.com | travelingmama.net

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply