THESTYLEBOX

Interieur ideeën

Marmoleum vloer


vloer marmoleum

Een marmoleum vloer is ontzettend mooi in een interieur en heeft daarnaast veel voordelen. De vloer is ijzersterk en makkelijk in onderhoud. Daarnaast is ziet de vloer er strak uit en is hij isolerend. Ik zocht een aantal marmoleum vloeren voor je op. Get inspired!

Kleuren marmoleum vloer

Er zijn ontzettend veel kleuren marmoleum vloeren. Noem een willekeurige kleur en grote kans dat die kleur bestaat. Je kunt het niet gek genoeg bedenken, zelfs een rode of gele marmoleum vloer is mogelijk. Persoonlijk vind ik een lichtgrijze marmoleum vloer het mooist! Het lijkt op beton en heeft daarom een stoere uitstraling aan je interieur. En de kleur is gemakkelijk om te combineren met verschillende meubels en accessoires.

marmoleum eetkamervloer keukengrijze marmoleummarmoleum woonkamervloer hal

Marmoleum vloer kinderkamer

Een marmoleum vloer is ideaal voor in de kinderkamer. Doordat de vloer heel sterk is en daarnaast ook nog geluiddempend, pas dit perfect. Op onderstaande foto zie je een voorbeeld van de vloer in een kinderkamer. Het geeft een stoere uitstraling door de donkergrijze kleur. Marmoleum is prachtig in combinatie met hout. Daarom past het houten bed zo goed bij de vloer. De groene lambrisering en het groene kastje geven kleur aan de ruimte.

marmoleum slaapkamerdonkere vloermarmoleum vloer

Wat vind jij van een marmoleum vloer?

Bronnen: teppeabo.no | vtwonen.nl | greenbuildingsupply.com | forbo-flooring.com | forbo-consumers.esignserver3.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply