THESTYLEBOX

Interieur ideeën Modern interieur Vintage interieur

Loods 5


restaurant loods5
Een tijdje geleden bezochten Joëlle en ik Loods 5 in Amersfoort. Het was een dag voor mijn verjaardag en naast dat we wilden gaan woonshoppen waren we van plan om ook een taartje te eten in het restaurant van Loods 5. Hoewel het restaurant enorm goed gestyled is, was de collectie taart vrij gering. Dus taart aten we vervolgens maar taart bij Hoog Vuur in de Nieuwe Stad in Amersfoort (aanrader). Gelukkig was Loods 5 een gigantische bron van inspiratie en een winkel waar je uren rond kunt lopen, wat wij dus ook deden. Ik zeg maar niet dat we twee keer over de eerste verdieping liepen..

Hoe werkt Loods5?

Loods 5 biedt woon- en lifestyle producten van verschillende importeurs, groothandelaren en fabrikanten aan. Loods 5 bestaat daarom uit allerlei units waar deze diverse deelnemers hun producten hebben uitgestald. Het fijne aan Loods 5 is dat ze alles uit hun voorraad verkopen. Dus wanneer je een bank hebt gezien kan ‘ie direct mee naar huis.

Doordat in principe iedereen producten kan verkopen bij Loods 5, is het assortiment erg breed. Bij Loods 5 vind je voor elke woonstijl wel producten die daarbij passen. Zo zijn er hypermoderne spullen te koop, maar ook vintage producten. Daarnaast is er een speciale design afdeling, die Loods 5 ook wel ‘Loods 5 Design’ noemt. Je vindt er merken als Hay, Muuto, Ferm Living en Serax. In de winkel zelf vind je ook nog andere merken, zoals Zuss, House Doctor en HkLiving.

loods5 lekkersloods5 koffieloods5 accessoiresloods5 amersfoortloods5 designloods5 zwart-wit

Inspiratiehoekjes

Naast alle mooie units die je bij Loods 5 vindt, zijn er ook een aantal ingerichte kamertjes te zien. Leuke voorbeelden zie je op de foto hierboven en hieronder. Deze inspiratiehoekjes geven je veel ideeën voor thuis en verhoogt de hebberige-factor. Ik kwam thuis met een setje Olive & Vinegar set van House Doctor, een vaasje van Serax, nog een vaasje van Lijn M en geurstokjes van Loods 5. Joëlle kocht een super leuke tas van House Doctor en kaartjes van Zuss.

loods5 styling loods5 zaandam loods5 zuss

Bron: loods5.nl

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply