THESTYLEBOX

Binnenkijker Industrieel interieur Vintage interieur

Loft/ pop-up shop


loft pop-up shop

Je ziet het steeds vaker voorbij komen: de pop-up store. Zo ook deze extreem mooie in een loft in Amsterdam. Het is ingericht als een leefbare loft, maar dan is alles te koop. Hoe leuk!

Pop-up store vanuit New York

Het idee van de pop-up store in Amsterdam komt overgewaaid vanuit New York en ook in Denemarken hebben ze deze nieuwe shop ervaring toegepast. Doordat alle producten op een huiselijke manier zijn geïntegreerd in de pop-up store, kom je direct op ideeën voor bij jou thuis.

loft pop-up shop loft pop-up shop

Inrichting loft

Dan even over de inrichting van de loft. Er ligt een fantastisch mooie visgraat vloer in de loft en de muren zijn wit. Er worden veel robuuste en natuurlijke materialen gebruikt, zoals hout en leer. In de loft zijn verschillende hoekjes gemaakt, zoals een slaapkamer, twee eethoeken en een zithoekje. Inspiratie genoeg!

loft pop-up shop

Industrieel vs vintage

De stijl van de pop-up store is industrieel met een aantal vintage elementen, zoals de mooie kast op het beeld hierboven. De lampen zijn daarentegen weer enorm industrieel, net als de eetkamerstoelen op de foto hieronder.

loft pop-up shop  loft pop-up shop loft pop-up shop loft pop-up shop

Slaapkamer

De ‘slaapkamer’ vind ik enorm mooi. Er staat een enorm hemelbed, met mooi bedlinnen. Aan de wand hangen fantastische wandlampen en de plant maakt het geheel net wat frisser. Op de vensterbank liggen een aantal mooie dierenvachtjes.

loft pop-up shop loft pop-up shop

Bron: trendland.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply