THESTYLEBOX

Binnenkijker

Loft met Ikea en design


loft zwart wit

Een loft met zowel design stukken als Ikea meubelen, en veel zwart, wit en geel als accentkleur; dat is waar we vandaag binnen kijken. Kijk je mee?

Zwart-wit loft

De loft heeft een mooie, basic basis gekregen. Op de vloer ligt een laminaat vloer met houtlook en de bakstenen muren zijn wit geschilderd. In de loft is een kastenwand gemonteerd in het zwart, de keuken is ook hierin geïmplementeerd. Zowel de trap als de raamkozijnen zijn in het zwart geschilderd.
loft accentkleur geel

Ikea vs design

In de loft zie je een heel aantal producten van Ikea, zoals het vloerkleed, de plafondlampen en de gele eetkamerstoelen. Daarbij staat wel een design stoel, wat het geheel in balans brengt.
loft design
loft design ikea
loft ikea

Geel als accentkleur in huis

De loft heeft veel zwart en wit, maar je ziet een paar opvallende meubelen in het geel. Zo staan er aan de eetkamertafel gele eetkamerstoelen, ook boven aan een bureau staat er zo’n gele stoel. De poef in de woonkamer heeft ook een gele kleur. Ik vind het een mooi voorbeeld van goed gebruik van één kleur in het interieur. Geel is een opvallende kleur, maar doordat er verder geen kleuren worden gebruikt blijft het geheel wel in balans en rustig.
klein wonen loft
slaapkamer loft
slaapkamer loftdesign loft

Wat vind jij van deze loft?

Bron: homeadore.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

1 Comment

  • Reply
    Zwarte kozijnen zijn een blijvertje - THESTYLEBOX
    14 september 2020 at 07:01

    […] modern ingerichte loft heeft met de zwarte kozijnen juist een klassieke tegenhanger gekregen. Ook hier benadrukt het zwart […]

  • Leave a Reply