THESTYLEBOX

Landelijk interieur Woonaccessoires

Linnen gordijnen


lichtgrijs linnen gordijnen
Giga mooi vind ik het: linnen stoffen in het interieur. Van dekbedovertrekken tot kussens en gordijnen. Eerder schreef ik al eens een blog over linnen dekbedden en deze blog gaat over linnen gordijnen. Het geeft zoveel allure en sfeer aan elke slaapkamer of woonkamer: prachtig!

Grijze gordijnen

De linnen gordijnen zijn gemaakt van natuurlijke materialen en dat is mijn favoriet. Dit zorgt voor een unieke look aan elke ruimte en daar houd ik van. Op het eerste beeld zie je een voorbeeld van de linnen gordijnen in een grijze uitvoering. Wat een geweldig plaatje vind ik het! De grijze gietvloer in combinatie met het warme vloerkleed en het mooie bedlinnen passen geweldig bij de linnen gordijnen.

Ook op het beeld hieronder zie je grijze linnen gordijnen, wederom gecombineerd met een gietvloer en een grijze HAY stoel. Op de eerste foto zag je dat de gordijnen net wat boven de grond zweven en op het beeld hieronder zie je dat de gordijnen juist lekker lang zijn gehouden, dit zorgt voor een nonchalant resultaat.

linnen gordijnengordijnen landelijk
gordijnen linnen

Ibiza-stijl gordijnen
Naast de grijze linnen gordijnen zijn ze ook verkrijgbaar in andere kleuren, zoals groen en zandkleur. Op de foto hierboven zie je groene gordijnen die als afscheiding dienen van twee ruimtes, door de luchtigheid van de gordijnen doet dit niet af van de ruimte. Hieronder zie je dat de linnen gordijnen zijn geplaatst in witte schuifdeuren en dit geeft een echte Ibiza-look aan deze woonkamer.

naturel linnen gordijnennatuurlijke materialen gordijnen

Welke kleur linnen gordijnen zijn jouw favoriet?

Bronnen: pikkuvarpunen.blogspot.com | silver-blonde.tumblr.com | frenchyfancy.com | interiors-and-design.blogspot.jp | vtwonen.nl | corvelyn.be

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

1 Comment

  • Reply
    3 Tips voor een optimale nachtrust - THESTYLEBOX
    13 november 2017 at 14:44

    […] Een goede slaapkamer heeft nog betere (rol-)gordijnen. Zodat het lekker donker op jouw slaapkamer is en je makkelijker in slaap valt en niet te vroeg weer wakker wordt. Als het te licht is op een slaapkamer, maakt je lichaam waakhormonen aan in plaats van slaaphormonen. Goede gordijnen it is! Zoek je nog inspiratie voor mooie gordijnen in de slaapkamer? Lees deze blog eens. […]

  • Leave a Reply