THESTYLEBOX

Landelijk interieur Modern interieur Scandinavisch interieur Woonaccessoires

Lichtsnoer


lichtsnoer lamp

Ongeveer elke hippe Instagrammer heeft er één thuis hangen: een zwart lichtsnoer. Het is een lange kabel met veel peerlampjes erin. Een lichtsnoer kun je over de hele breedte ophangen, maar de meeste mensen hangen het lichtsnoer verticaal op. Tijd om inspiratie op te zoeken van het lichtsnoer!

Lichtsnoer vanuit Scandinavië

Het lichtsnoer is overgewaaid vanuit de Scandinavische hoek (tja, wat niet) en in Nederland zijn de lampjes ook al een tijdje hip. Zelfs HEMA heeft ze een tijdje verkocht. Het leuke aan de lampjes is dat het een non galant effect geeft en je hangt ze gemakkelijk ergens anders op. Je gebruikt het lichtsnoer met name als bijverlichting.

lichtsnoer lamplichtsnoer lamp

Kan bij elke stijl

Het lichtsnoer zie je vooral in Scandinavische inrichtingen, maar het kan eigenlijk ook heel goed in inrichtingen met andere stijlen. Zoals een landelijke stijl of een strakke moderne stijl. Het lichtsnoer laat zich vooral mooi combineren met wit en hout, maar even goed met kleur.

lichtsnoer lamp lichtsnoer lamp

Kan in elke ruimte

Het lichtsnoer kan eigenlijk in elke ruimte in huis. Op de beelden zie het lichtsnoer in de slaapkamer hangen en in de woonkamer, maar in de keuken kunnen de lampjes ook heel goed. Wat vind jij van het zwarte lichtsnoer?

lichtsnoer lamp lichtsnoer lamp

Bronnen: eenigwonen.nl | simplenewz.com | mariekeverberne.wordpress.com |
vinivinili.com | bndestemwonen.nl | vinivinili.com | showhome.nl

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

2 Comments

 • Reply
  Zwart-wit slaapkamer - THESTYLEBOX
  14 oktober 2015 at 11:01

  […] vind je mooie verlichting; aan het plafond hangt een witte lampion en aan de muur hangt een zwarte lichtsnoer (klik). Op het bed ligt een bijzonder design lampje. Past allemaal mooi bij elkaar, desondanks het […]

 • Reply
  9x Budget tuin ideeën voor het inrichten van een moderne tuin - THESTYLEBOX
  22 maart 2019 at 10:39

  […] gekozen voor één van de meest populaire vorm van tuinverlichting van de afgelopen jaren, namelijk snoerverlichting. De snoerverlichting is op een leuke en nonchalante manier langs de stenen muur aan de rechterkant […]

 • Leave a Reply