THESTYLEBOX

Kinderkamer inspiratie Scandinavisch interieur Woonaccessoires

Lichtslinger in de kinderkamer


lichtslinger kinderkamer
Verlichting in de kinderkamer is er in allerlei mogelijke uitvoeringen. Van figuurlampjes tot van die ouderwetse bedlampjes. In deze blog licht (ja, woordgrap) ik de lichtslinger in de kinderkamer uit. Ik vind de lichtslinger een lekker sfeertje geven aan de kinderkamer en ze zien er daarnaast ook nog eens super mooi uit. Must have!

Sfeerverlichting kinderkamer

Mijn nichtjes willen altijd graag dat er een lampje aan blijft in hun kamer, want anders is het wel erg donker. Hoe leuk zou een lichtslinger dan zijn! Deze lampjes geven een sfeervolle verlichting, zonder erg fel te zijn. Op de eerste foto zie je een mooi voorbeeld: een lichtslinger is langs een té leuk kinderbed opgehangen. Ik was deze blog trouwens aan het schrijven aan de eetkamertafel bij mijn zus thuis, toen mijn oudste nichtje (5) dit bed zag zei: ‘wooh, vet bed!’. Ze heeft gelijk. Wat. Een. Vet. Bed!

Op de foto hieronder zie je een tippi in de kinderkamer met een lieve kleine lichtslinger erin. Prachtige sfeerverlichting in de kinderkamer als je het mij vraagt. Ook kun je de lichtslinger leuk aan het plafond bevestigen of langs de muur. Het leuke aan de lichtslinger vind ik dat je het zo weer op een andere plaats bevestigt.

lichtjes kinderkamerkinderkamer lichtslingerlicht kinderkamersterretjes lichtjes kinderkamer

Zoals je ziet zijn de lichtslingers te koop in allerlei uitvoeringen, maten en kleuren. Ga bijvoorbeeld voor de Cotton Balls (klik voor verkooppunt) of check deze webshop voor lichtslingers in allerlei uitvoeringen! Let natuurlijk wel op dat de lampjes geschikt zijn om lang te laten branden en niet te heet worden voor de kinderen.

Bronnen: mommodesign.com | littledwellings.com.au | thesweetestoccasion.com | midthjell.wordpress.com |

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply