THESTYLEBOX

Binnenkijker Industrieel interieur Vintage interieur

Lekker licht huis


huis witte basis
De binnenkijker van deze week is een huis waar ik blij van word. Daar is op zich niet heel veel voor nodig, want zodra ik witte muren zie en een houten vloer ben ik om. Dit lekker lichte huis sluit perfect aan in mijn favorietenlijstje. Zie je de hoogte van dit huis? En die ramen? Mooi.

Lichte basis

Dit lichte huis heeft een hoogte waar je enthousiast van wordt en dit wordt geaccentueerd door de witte muren en plafond. Op de vloer ligt een lichte houten vloer ook dit zorgt ervoor dat de woonkamer groter lijkt. Het huis wordt nóg lichter door de enorme industriële ramen in zwart staal.

In de woonkamer staan ook lichte meubelen, zoals de witte banken. De zwarte fauteuils maken het geheel weer wat warmer. Alles wordt verbonden door een giga zwart-wit vloerkleed. Leuk aan deze woonkamer vind ik dat er op een subtiele manier kleur is toegevoegd waardoor het wat gezelliger wordt.

slaapkamer nachtkastje

Witte slaapkamer

Ook de slaapkamer heeft een lichte basis gekregen: witte muren en dezelfde lichte houten vloer. Het bed is ook wit, maar er ligt een blauw kleed overheen.

De badkamer past perfect in dit huis. Witte muren en een marmeren vloer. Het houten krukje, de mega plant en het vloerkleed geven de badkamer een warme sfeer.

badkamer inspiratie
keuken inspiratie
marmeren keukenblad
vintage stoel

Heerlijk dit stoeltje in de hoek met een perfect vachtje erop! Past perfect bij de rest van het huis.

Wat vind jij van dit lichte huis? 

Bron: tessaneustadt.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply