THESTYLEBOX

Interieur ideeën Vintage interieur Woonaccessoires

Legerkist


legerkist salontafel
Een legerkist als accessoire is huis is een bijzonder goed idee. Als tafel, opbergkast, nachtkastje of als bank: het kan allemaal!

Vintage

Een legerkist vind je met een beetje geluk in de kringloop, op de rommelmarkt of op Marktplaats in allerlei mooie uitvoeringen. Het leukst is natuurlijk als er een legerkist in de familie zit. Van opa uit de oorlog. Meubelstukken met een verhaal zijn zóveel mooier.
legerkist donkergroen
legerkist hout
legerkist bijzettafel
legerkist bank

Maak de legerkist eigen

Een legerkist vind je in allerlei uitvoeringen. Van groen tot bruin, staal en hout. Natuurlijk kun de legerkist laten zoals hij is (dit heeft wel enigszins mijn voorkeur), maar je kunt ook creatief aan de slag. Zo kun je er bijvoorbeeld een dressoir van maken, zoals op de foto hieronder. Rechts zie je de legerkisten in het groen en links zijn de legerkisten wit geschilderd. Een ander leuk idee is om er een bank van te maken, zoals op de bovenstaande foto te zien is (zijn trouwens niet echt legerkisten- maar het komt in de buurt..).
legerkist dressoir
legerkist
legerkist leer

Bruin leren legerkist

Op de bovenstaande foto zie je een prachtige bruin leren legerkist en hij wordt gewoon gebruikt als accessoire. De legerkist geeft een net mooie twist in deze ruimte.

Bronnen: parolanasema.blogspot.se | abeachcottage.com | buzzfeed.com |homedit.com | cherry-blossom-world.blogspot.com | parolanasema.blogspot.com | lovelylife.se

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply