THESTYLEBOX

Binnenkijker Landelijk interieur

Landelijk huis NYC


woonkamer-landelijk-huis

Mocht ik ooit een vakantiehuisje kunnen aanschaffen dan zou de inrichting zoiets worden als dit landhuis. Want als ik naar dit landelijke huis uit NYC kijk dan krijg ik spontaan vakantiekriebels. Die locatie zou ik trouwens ook niet geheel vervelend vinden! In dit huis wordt veel hout gebruikt, maar dit wordt heel goed afgewisseld met witte muren en meubelen.

Witte basis

Hoewel alle kamers een andere basis hebben is het huis toch één geheel. Zo ligt er in de woonkamer een licht houten vloer en zijn zowel de muren als het plafond betimmerd met witte planken en die steken prachtig af tegen de houten balken. In de eetkamer is het plafond van hout, maar je ziet ook kamers met wit geschilderde plafonds. Sommige muren zijn wit geverfd, anderen met houten planken voorzien. Het is een mengelmoes van wit en hout op 1001 manieren. Mooi dat de oude elementen in eer zijn gehouden!
landelijke-woonkamerlandelijk-huis-1landelijk hout landelijk houten kastlandelijk-huis-nyc houten badkamerkinderkamer

Hout in de slaapkamer

De kinderkamer en de logeerkamer vind ik enorm leuk ingericht. De kinderkamer heeft witte muren, een witte vloer en ook de meubelen zijn wit. Dit zorgt voor een mooie rustige basis. Zo komen de accessoires in de kinderkamer prachtig uit, zoals de mooie raambekleding en de schattige knuffels.

Als ik de logeerkamer zie dan waan ik mezelf in de winter op een hele hoge berg. Overal zie je hout om je heen en dat lijkt me heel rustgevend (voor een paar nachten althans, zeker als je lang op die bedden moet liggen..). Op en top landelijk!

houten kamerlandelijke-gangwitte-badkamer-1 woonaccessoireslandelijk-huispatio-huis patio-landelijk

Wat vind jij van dit enorme landelijke huis in NYC?

Bron: lonny.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply