THESTYLEBOX

Modern interieur Scandinavisch interieur Tuin & balkon inspiratie

Lampionnen in de tuin


lampionnen zwart-wit tuin

Hoewel de zomer al ver achter ons lijkt te liggen, droom ik alvast weer over de volgende zomer. Dat eindeloos in de tuin zitten. Eén van de mooiste dingen om in de tuin te hangen om verlicht te worden zijn lampionnen. Van die mooie witte. Leuk!

Zwart-wit tuin

De witte lampionnen doen het heel goed in een zwart-wit tuin. Ik vond heel wat inspiratiefoto’s waar zwart en wit leidend zijn. Een mooi voorbeeld zie je op de eerste foto. Een goede basis van het zwart op de houten planken van het huis en met mooie kiezels op het terras. Dit wordt vervolgens aangevuld met bamboe meubelen en een fantastische hangstoel in het zwart. De witte lampionnen maakt het geheel goed af.
lampionnen
scandinavische lampionnen tuin

Diverse lampionnen

Lampionnen zijn er in diverse afmetingen en varianten. Zo kun je gaan voor grote ronde lampionnen die je op veel van deze foto’s ziet, maar op bovenstaand beeld zie je een ei-achtige-vorm. Ook de kleine lampionnen zijn populair.
lampionnen moderne tuin
lampionnen tuin
lampionnen veranda

Waar te koop?

Witte lampionnen vind je bij alle grote winkels; zoals IKEA, Hema en Xenos. Ook kleine webshops verkopen lampionnen die wellicht wat unieker zijn, kijk bijvoorbeeld eens bij Tierlantijn.
witte lampionnen tuin

Wat vind jij van de witte lampionnen in de tuin?
Bronnen: vtwonen.nl | vtwonen.nl | vtwonen.nl | littlebluedish.com | karwei.nl | welke.nl | scholaranddutch.tumblr.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply