THESTYLEBOX

Interieur ideeën Woonkamer inspiratie

Lambrisering


lambrisering eettafel

Ben je je witte muur zat en toe aan verandering? Ga voor een lambrisering! Het is een ideale manier om sfeer aan te brengen in je woon-, eet- of slaapkamer. Maar het is ook een mooie decoratie voor in een saaie hal. Laat je inspireren door de lambriseringen in deze blog.

Lambrisering met verf

Een gemakkelijke manier om een lambrisering aan te brengen in je interieur is met verf. Wil je een strakke variant, zoals op onderstaand plaatje? Koop een rol tape en plak het netjes op je muur. Zo zorg je voor een strak geheel in een ruimte. Liever een speels effect? Plak dan juist geen tape op en verf met een roller. Op het plaatje hierboven is een blauwe streep aangebracht om de blauwe lambrisering van de muur te scheiden. De zachtblauwe kussens en accessoires matchen met de muur, wat zorgt voor een mooi geheel.

grijze lambriseringlambrisering slaapkamerlichte lambrisering

Alternatieve lambriseringen

Een gemakkelijke manier om een lambrisering aan te brengen is met verf. Maar er zijn ook nog vele andere opties. Zo kun je dit bijvoorbeeld doen met houten planken. Koop een aantal steigerhouten planken bij een bouwmarkt en breng ze aan op je muur. Deze planken kun je ook eventueel verven in je favoriete kleur. Een ander alternatief is fotobehang. Op onderstaande foto zie je een lambrisering, wat behang van VT wonen is. Binnen een handomdraai verander je je saaie muur in een blikvanger. Het behang kun je kopen in de shop van VT wonen.

lamberisering inspiratieblauwe lambriseringwoonkamer lambrisering

Wat vind jij van een lambrisering?

Bronnen: vtwonen.nl | vanhetkastjenaardemuur.blogspot.com | woontrendz.nl | blog.hema.nl | stekmagazine.nl

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

1 Comment

  • Reply
    Droomslaapkamer: donkergroen en cognac leer - THESTYLEBOX
    27 juli 2017 at 06:54

    […] je zo’n groene muur net wat te heftig? Ga dan voor een lambrisering in deze kleur of een goed kleurvlak. Natuurlijk kun je het ook gewoon laten bij groene planten in […]

  • Leave a Reply