THESTYLEBOX

Interieur ideeën

Krijtbord verf


decoratie krijt

Een krijtbord muur is de laatste tijd erg hip. Het is een echte blikvanger in je interieur. Maar wat schrijf en teken je nu precies op je krijtbord muur? Er zijn genoeg opties! Laat je inspireren door de originele muren in deze blog.

Krijtbord verf op de muur

Een tijdje terug keek ik naar het programma ‘Weer verliefd op je huis’ van VT wonen. Daar zag ik de make-over van het interieur op onderstaande foto. En wauw, ik was meteen verliefd op de krijtbord muur. De muur staat prachtig in combinatie met de rest van het interieur. Daarnaast zorgt het voor een speels en gezellig effect in de keuken. Wil je zelf aan de slag met krijtbord verf? Dat kan gemakkelijk, want bij veel winkels kun je deze verf kopen. Denk bijvoorbeeld aan de Karwei of de Hema. Je hoeft geen talent in tekenen te zijn als je een mooie muur wilt maken, want je kunt gemakkelijk een tekst of afbeelding uitprinten en vervolgens overtrekken of natekenen.

krijt keukenkrijtbord verfkrijt muur

Krijtbord verf kinderkamer

Een muur met krijtbord verf past helemaal in een kinderkamer. Het geeft een stoere look aan de kamer. De muur zal niet snel vervelen, doordat je er op kunt tekenen en schrijven wanneer je wilt. Superleuk voor kinderen om hierop te tekenen. Onderstaande foto is een leuk idee voor in de kinderkamer. Een stoere werkplek in combinatie met een groot krijtbord. En wauw, wat een gave letters boven het krijtbord.

krijtbord kidstekst krijtbordkrijtbord keukenkrijtbord

Wat vind jij van krijtbord verf?

Bronnen: smittenstudioonline.com | vtwonen.nl | autumn-cashmere.tumblr.com | planete-deco.fr | blogue.dessinsdrummond.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

1 Comment

  • Reply
    Inge
    7 januari 2016 at 08:10

    Ik houd van krijtbordverf! 🙂 Ik heb het ook op een muur in mijn keuken en het staat inderdaad zo lekker speels.

  • Leave a Reply