THESTYLEBOX

Woonkamer inspiratie

Koraalkleur in de woonkamer


koraalkleur woonkamer

Koraal is een kleur die het al een aantal jaar goed doet in zowel de fashionwereld als in interieurs. Het is een kleur die zich goed laat mengen met andere kleuren, zoals mint en blauw. Ik vond een aantal verschillende woonkamers waar koraal goed is toegepast.

Koraalkleurige bank

Een bank in koraalkleur kan fantastisch mooi zijn en op de foto hierboven en hieronder zie je twee voorbeelden. Op de eerste foto is gekozen voor een strakke bank in koraalkleur die bijzonder goed past bij de vloer en de accessoires. Hieronder zie je ook een leuke bank met daarbij een passend bankje in koraalkleur.

koraalkleur woonkamerkoraalkleur woonkamer koraalkleur woonkamer koraalkleur woonkamer

Kleurcombinaties

Op de foto hierboven is een leuke salontafel geverfd in koraalkleur en dat brengt een gezellige sfeer met zich mee. De kleur is goed terug gebracht in de accessoires, zoals de kussen op de zwarte stoel en de spiegel. Op deze foto kun je ook goed zien met welke kleuren koraalkleur zich goed laat mengen. Je ziet blauw, roze, mintgroen en zelfs geel! Koraalkleur in de woonkamer kan dus heel veelzijdige zijn en past daardoor eigenlijk overal wel. Wat vind jij van koraalkleur in de woonkamer?

Bronnen: myunfinishedhome.com | domainehome.com | flickr.com | designlovefest.com | decor8.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply