THESTYLEBOX

Interieur ideeën

Koper als accent in huis


koper
Helemaal van nu: koper als accent in huis! Het is een aanwezige kleur, dus dosering is in dit geval een toverwoord. Ga voor een koperen lamp of een koperen kandelaar. Zorg voor een koperen accent, geen koperen invasie!

Koperen lampen

Wie is er tegenwoordig niet fan van de simpele peer lampen met de gekleurde kabels? Hoe fijn is het dan ook dat je die lampen in het koper kunt krijgen! Daarnaast zijn er ook mooie leeslampen te koop in de kleur koper en de bollamp is ook helemaal hip. Zelf heb ik een stiekeme voorkeur voor het leeslampje, subtiel en eigenlijk ook weer een statement door de koperen kleur!

koperkoperkoperkoper

Koper als accessoire

Naast de koperen lampen zijn er nog andere opties. Kies bijvoorbeeld voor een koperen stoel (die combinatie met het zilveren tafeltje vind ik persoonlijk niet zo’n succes). Een kledingrek gemaakt van koper is natuurlijk helemaal leuk en dit kun je ook gemakkelijk zelf doen. Koperen buizen koop je gewoon in de bouwmarkt, dit is echter vrij kostbaar. Een goedkopere oplossing zijn de zilveren buizen, maar dat is natuurlijk net ietsje minder mooi. Wil je tijdelijk de koper kleur in huis? Kies dan voor een koperen kandelaar die je in ongeveer elke woonwinkel wel kunt vinden! Wat vind jij van deze trend?

koperkoperkoper

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply