THESTYLEBOX

Interieur ideeën

Koeienhuid


vlinderstoel woonkamer

Op zoek naar een stoer item in je interieur? Kies voor een koeienhuid!  Een koeienhuid geeft een ruimte een warme uitstraling en tegelijkertijd een stoer effect. Laat je in deze blog inspireren door dit unieke vloerkleed!

Stoer item in interieur

Sinds een aantal jaar is een koeienhuid een hip item in het interieur. Ook nu is een koeienhuid vloerkleed nog steeds populair. Het is een uniek item en een echte eyecatcher in de woonkamer. Ik vind de koeienhuid op onderstaande foto prachtig. Het zorgt voor een warme sfeer in de lichte ruimte. Het vloerkleed matcht erg goed met de kussens en posters aan de muur.

koeienhuid interieurkoeienhuid hallichte kamer

Soorten vloeren

Of je nu een houten, betonnen of marmoleum vloer hebt maakt niet uit. Want een koeienhuid staat prachtig bij veel verschillende soorten vloeren. Zo vind ik persoonlijk een bruine koeienhuid erg mooi in combinatie met een frisse lichte vloer. Een lichtgrijze of witte koeienhuid staat prachtig bij een donkere vloer. Op onderstaande foto zie je een marmoleum vloer. De koeienhuid geeft een stoer effect in de ruimte, maar tegelijkertijd maakt het de ruimte erg warm en sfeervol.

koeienhuid inspiratiekoeienhuid woonkamerzwarte koeienhuidkoeienhuid bruin

Wat vind jij van een koeienhuid in je interieur?

Bronnen: planete-deco.fr | homeadore.com | apartmenttherapy.com | bloglovin.com | mydomaine.com | vtwonen.nl | inrichting-huis.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply