THESTYLEBOX

Binnenkijker

Kleurrijke deense villa


binnenkijken woonkamer

Noem een willekeurige kleur en je vindt de kleur terug in deze prachtige Deense villa. De lichte villa is een lust voor het oog. Want ondanks alle kleuren, matcht alles perfect bij elkaar. Kijk je mee?

Witte basis

In het Deense Hedensted staat deze prachtige witte villa. In de villa woont Louise samen met haar man en twee kinderen. Maar eigenlijk heeft ze er nog een kindje bij: de verfkwast. Het liefst verft ze haar meubels iedere dag in een andere kleur. De eigenaresse is dol op verandering, en het interieur ziet er daarom geregeld anders uit. Alle wanden en de vloer van de villa zijn wit, waardoor de inrichting een strakke, witte basis heeft. Hierdoor kan er flink uitgepakt worden met allerlei kleuren, zonder dat het te druk wordt.

inrichting eettafelwit interieuraccessoires interieur

Kleurrijke inrichting

De inrichting van de slaapkamer is in dezelfde stijl als de rest van het huis. De zachte pasteltinten staan prachtig in combinatie met de witte vloer en wanden. Het dekbed is van Hay en de kussens van Ferm Living. De witte kast is te koop bij Ikea en de poster vond de eigenaresse op een markt. De geïsoleerde serre in het huis is een heerlijke plek om te loungen. En het is een creatieve speelplek voor de kinderen. Vanuit de serre kom je op het houten terras en met een paar stappen ben je in de heerlijke zomerse tuin.

witte slaapkamerzit plekjewitte binnenkijkerwerkplek slaapkamer

Wat vind jij van deze Deense villa?

Foto’s zijn gemaakt door Fred Heiberg

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply