THESTYLEBOX

Modern interieur Scandinavisch interieur Slaapkamer inspiratie

Shop the look #1: slaapkamer


slaapkamer kleuren palet

Nieuw! Shop the look blogs. We schrijven zo vaak over allerlei onderwerpen en geven dan vaak wel aan waar je bepaalde producten kunt kopen, maar één beeld heeft meestal meer moois. In deze blogs geven we je een kleurenpalet en zoeken we op waar je de meeste spullen kunt kopen. We hopen dat je het leuk vindt!

Roze in de slaapkamer

Deze slaapkamer heb ik al eens laten zien in een blog over hemelbedden. Ik vind het zo mooi. Door eenvoud, maar toch het unieke. De basis is zwart-wit-grijs, maar er is voor roze als accentkleur gekozen. Erg mooi!

shop the look slaapkamer

Over het bed liggen een aantal mooie kleden. Ik vond er een plaid bij H&M // De Playtype poster vind ik echt zó mooi in deze slaapkamer! Ik schreef er een tijdje geleden ook een blog over. // In de slaapkamer zijn twee hele mooie planten geplaatst, die de slaapkamer een frisse look geven. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor een ficus hangplant.//Op het bed liggen een hoop mooie kussens. Zwarte kussens vind je overal wel, maar mooie roze kussens is een grotere uitdaging. Ik vond het kussen van Ferm Living er mooi bij passen. // Het hemelbed van de foto komt van een Australische webshop. Ik heb heel internet afgestruind, maar ik kan geen Nederlandse shop vinden die zo’n bed verkoopt. Wanneer jij wel wat weet: laat het ons weten! // Nog een leuk kussentje van Ferm Living!  // Naast het bed zijn twee tafeltjes van Normann Copenhagen geplaatst. Leuke tafeltjes vind ik het en hoewel ik niet van symmetrie houd, vind ik het in deze slaapkamer niet storend.// Op het bijzettafeltje staan koperen, witte en roze accessoires. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor deze H&M kandelaar. // Of voor de waxinehouden van Madam Stoltz. // Op de vloer ligt een rond vloerkleed van Ikea.

Bron beeld: insideout.com.au

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply