THESTYLEBOX

Interieur ideeën Kantoor inspiratie Modern interieur Scandinavisch interieur Woonaccessoires

Kleuraccent in je kantoor


kleur kantoor

Kleur in het interieur! Of je houdt ervan of gewoon écht niet. Ik heb er een haat-liefde-verhouding mee. Als ik een plaatje zie met een interieur met kleur denk: wajoo, mooi! Maar bij mij thuis vind ik het al snel te druk of onrustig worden. Voor mij zou een kantoor ook volledige rust moeten brengen aan mijn redelijk chaotische manier van werken (creatief noem ik het liever..). Toch vond ik een aantal mooie plaatjes met een kantoor met een kleuraccent. Ben benieuwd wat jij vindt!

Kleur op kantoor

Kleur kun je op diverse manieren op kantoor aanbrengen. Je kunt een muur schilderen bijvoorbeeld. Kies een kleur uit die niet al te donker is, mocht je dit wel willen doen; schilder dan de muur achter je, zodat je niet naar een donker vlak staart tijdens je werk. Dit werkt meestal niet heel positief.

Een andere manier om kleur aan te brengen op kantoor is om te gaan voor een kleuraccent. Op de eerste foto zie je bijvoorbeeld dat de lades van het bureau een gele kleur hebben gekregen. Ik vind dit een erg leuk effect geven aan het geheel van het kantoor.

Hieronder zie je een andere manier om een kleuraccent aan te brengen op kantoor: ga voor een gekleurde stoel. Dit is de Muuto Visu stoel trouwens, ik vind het een prachtig design!

accentkleur kantoor
kantoor kleur
kleurrijke accessoires kantoor
petrol kantoor

Petrol als accentkleur

Op een of andere manier vond ik bijna alleen maar kantoren met roze als accentkleur. Het zal wel hip zijn. Of de enige plek van een vrouw waar roze geaccepteerd wordt. Hierboven zie je een mooie tegenhanger: een bohémien kantoor met petrol als accentkleur.

Wat vind jij van een kleuraccent op kantoor?

Bronnen: domainehome.com | frenchbydesignblog.com | frenchbydesignblog.com | decor8blog.com | residencestyle.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply