THESTYLEBOX

Interieur ideeën Slaapkamer inspiratie

Kleine inloopkast


blauwe inloopkast

Veel vrouwen dromen van een walk in closet, ook wel de inloopkast. Groot gelijk, want het is superhandig en erg stijlvol. Toch is het belangrijk om goed na te denken over de inrichting, zodat de inloopkast niet rommelig oogt. Vandaag laat ik je een aantal prachtige inloopkasten zien en geef ik je tips voor het inrichten van de perfecte kleine inloopkast.

Inrichting inloopkast

Een kleine kamer is ideaal om een inloopkast van te maken. Als je geen kamer over hebt in je huis, is het ook mogelijk om een inloopkast in een loze ruimte van je slaapkamer te maken. Je kunt de inloopkast maken door verschillende kasten of planken tegen de wanden van de ruimte te plaatsen. Een andere optie is om een mooi kledingrek neer te zetten en hier je kleding aan op te hangen. Kastjes en manden zijn ideaal voor losse accessoires.

basic inloopkastinloopkast witkleine inloopkastwitte inloopkast

Kledingrek

Als je ruimte over hebt in je inloopkast, is het superleuk om een kledingrek op te hangen of neer te zetten. Hier kun je je mooiste kleding aan ophangen. Want je favoriete jurkje mag uiteraard gezien worden! Op onderstaande foto zie je een hangend kledingrek, op de foto daaronder een staand kledingrek. Een letterbak is ideaal om je accessoires in op te bergen en staat daarnaast erg stijlvol.

kledingrekwitte kledingrekkenroze inloopkast

Zou jij een inloopkast willen?

Bronnen: bloglovin.com | lamaisondannag.blogspot.fr | cosmopolitan.fr | cocolapinedesign.com | blog.jelanieshop.com | stylizimoblog.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply