THESTYLEBOX

Binnenkijker

Klein wonen


klein wonen

Als je klein woont is effectief inrichten een uitdaging te noemen. Dit wordt helemaal ingewikkeld als je woont én slaapt in dezelfde ruimte. Alles moet goed bij elkaar passen en op elkaar afgestemd zijn. Deze bewoners is dat heel goed gelukt! 

De basis

De muren in het appartement zijn wit, wat altijd een slim idee is als je klein woont. De kamer lijkt door witte muren groter. De vloer in de ruimte vind ik zelf niet zo’n succes, maar wellicht lag die er al in. Er is gekozen voor een bruine hoekbank met gele kussentjes, de kleur komt ook weer terug in de accessoires in de String design kast. 

klein wonen klein wonenklein wonen

Slaapkamer

In de kamer staat ook een eenpersoonsbed met witte en grijze bedlinnen. Doordat er een soort bedrok aan het bed is toegevoegd wordt het bed wat meer één geheel en daardoor past het als geheel mooi in de slaap- en woonkamer. 

klein wonen klein wonen klein wonen klein wonen klein wonen

Keuken

Als ik zo’n keuken zou hebben, zou ik een beetje balen, maar de bewoner heeft toch haar best gedaan om er iets moois van te maken. Op de plankjes staan een aantal leuke plankjes en een grappig gouden schilderij. Wat vind jij deze binnenkijker? klein wonen

Bron: bosthlm.se

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply