THESTYLEBOX

Binnenkijker

Klein wonen: wit appartement


slaapkamer binnenkijker

Deze week een binnenkijker in een klein, maar fijn appartement. Het appartement is lekker licht en wit. Ondanks het vele wit, is dit huisje erg sfeervol door de mooie meubels en accessoires. Benieuwd naar meer van dit appartement? Je leest het in deze blog.

Inrichting appartement

Dit kleine appartement heeft een rustige basis. In het woon- en eetgedeelte ligt een lichte houten vloer. Alle muren zijn wit geschilderd. In de woonkamer staat een zwarte leren bank en een bruin leren stoel. Boven de bank hangt een plankje met allerlei accessoires erop. Op de vloer ligt een vloerkleed van House Doctor. Met een deur kom je in de slaapkamer. In de slaapkamer ligt een witte vloer en alle muren zijn wit geschilderd. De accessoires zorgen voor kleur en sfeer in de slaapkamer. De grote kastenwand is ideaal. De kast loopt tot aan het plafond en hierdoor heb je enorm veel opbergruimte in de slaapkamer. Daarnaast bespaar je ruimte (wat niet verkeerd is in dit kleine huisje), doordat je geen aparte kast meer hoeft neer te zetten.

woonkamer binnenkijkerbinnenkijker wit huis

Witte keuken

In dezelfde ruimte als de woonkamer staat de eettafel en de keuken. De keuken is bijna helemaal wit en valt daardoor niet zo erg op in de ruimte. Doordat de keuken veel kastjes heeft, kun je veel spullen kwijt. De bruine eettafel en stoelen geven kleur aan het appartement. Het appartement is niet groot, maar doordat alles lekker licht is, oogt het groter. Het vele wit en de grote ramen zorgen voor een ruimtelijk effect.

eettafel binnenkijkerbinnenkijker woonkamerkeuken binnenkijker

Zou jij willen wonen in dit witte appartement?

Bron: alvhemmakleri.se

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply