THESTYLEBOX

Binnenkijker Keuken inspiratie Kinderkamer inspiratie Meubels Modern interieur Scandinavisch interieur Vintage interieur Woonkamer inspiratie

Klein wonen: Scandinavisch huisje met kleuraccenten


houten bank keuken

Als ik een binnenkijker zoek, is er meestal één ding dat me extra opvalt en waar ik dan voor ‘val’. In dit geval was dat de houten bank in de keuken. Wat een prachtding. Als je dan verder gaat kijken, ontdek je vaak nog meer moois. In dit Scandinavisch huisje zijn dat bijvoorbeeld de mooie kleuraccenten. Klein wonen was nog nooit zo leuk! 

Kleur in de keuken

De keuken stelt op zich niet bijzonder veel voor. Het is eigenlijk niet echt een mooie keuken. In een huurhuis heb je hier helaas vaak niet zoveel aan te doen. ‘Er het beste van maken’ hebben de bewoners waarschijnlijk gedacht. Zo hebben de bovenkastjes voorzien van gele deurtjes. Frist de boel lekker op!

Daarnaast natuurlijk die geweldige houten bank. Ik begin steeds meer liefde te krijgen voor dat soort producten: doorleefd, met een een mooi verhaal. Bij de bank staat een houten tafel en witte spijlenstoelen. Het blauw van de keukenkast vind ik echt extreem mooi bij het hout, wit en zelfs bij het geel passen. De rode handgrepen snap ik iets minder. Het vloerkleedje is daarentegen wel weer erg mooi.

blauwe keuken kastwitte keuken  kleur keukenkeuken kleurgele keuken kastjesklein wonen inrichting klein wonen

Ikea bedbank

De woonkamer is compact ingericht. De Ikea Hemnes bedbank wordt hier multifunctioneel ingezet, waardoor er extra ruimte overblijft voor het kind om te spelen. Het dressoir vind ik weer zo’n mooie Ikea-tegenhanger. Op de grond ligt ook een leuk gekleurd vloerkleed. Heerlijk al die kleurtjes in huis!

retro kastkinderslaapkamer scandinavischkinderslaapkamergroen kinderbedgroene hal

Wat vind jij van deze binnenkijker? Laat het ons weten in de reacties of via Facebook of Instagram

Bron: bolkv.fi

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply