THESTYLEBOX

Binnenkijker

Klein wonen op 45m2


klein wonen op 45m2

Hoewel ‘klein’ een relatief begrip is, valt 45m2 nog onder deze term. En als je wat minder vierkante meters in te richten hebt, moet dit op een efficiënte manier aangepakt worden. Dit hebben de bewoners van deze woning goed gedaan. Dit in combinatie met een fantastisch kleurenpalet en mooie meubelen maakt deze woning op en top blogwaardig!

Klein wonen: efficiënte opbergruimte

Overal waar je kijkt zie je handige opbergruimtes. Bijvoorbeeld de bar die dient als eettafel, scheidingswand en daarnaast heeft de bar enorm veel kastruimte. Ideaal, maar ook bijzonder goed vormgegeven door de combinatie van hout, het krijtbord en de mintgroene barkrukken. In het slaapgedeelte is ook effectief omgegaan met ruimte. Zo is er in plaats van een grote kledingkast een inbouw kast gemaakt en de lades onder het bed geven veel opbergmogelijkheden (ok, er hangen wel wat weinig kleren in die kast). In de serre van het huis hebben de bewoners kisten neergezet die dienen als bank wat natuurlijk mooi en slim tegelijk is.

klein wonen op 45m2 klein wonen op 45m2 klein wonen op 45m2

Klein wonen: goed gebruik maken van kleur

Dan over de kleuren van deze woning. Het is erg kleurrijk ingericht, maar er heerst toch een enorme rust in deze inrichting. Het is bijzonder goed gedaan, doordat er toch heel wat verschillende printjes worden gebruikt. Dit kan dus prima in een kleine ruimte, zolang de kleuren goed bij elkaar passen en goed gecombineerd worden.

klein wonen op 45m2 klein wonen op 45m2 klein wonen op 45m2 klein wonen op 45m2 klein wonen op 45m2 klein wonen op 45m2 klein wonen op 45m2 klein wonen op 45m2

Bron: homedit.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply