THESTYLEBOX

Industrieel interieur Woonkamer inspiratie

Klein wonen: kantoor


klein wonen kantoor
Klein wonen betekent weinig ruimte voor een echt kantoor in huis. Een bureau in huis voor je laptop of pc is meestal wel gewenst, om even aan ’t werk te gaan of om natuurlijk de blogs van Thestylebox rustig te lezen. In deze blogs laat ik je zien hoe je met weinig ruimte toch een kantoor in huis kunt implementeren.

Klein bureau

Een klein kantoor kun je in elk gewenste kamer creëren, zoals in de woonkamer. Op de eerste foto zie je direct een goed voorbeeld van een kantoor in een kleine ruimte. Er is een plank aan de muur bevestigd met een stalen ketting, zo kun je het kleine bureau eventueel inklappen. Op het beeld hieronder is een plank bevestigd in een smalle ruimte waar normaal gesproken weinig anders gezet had kunnen worden. Ok. En dat uitzicht. Mijn levensdroom.
klein bureau
klein bureau kantoor
klein kantoor

Inrichting kantoor

Bovenstaand beeld vind ik ook een leuk voorbeeld van een kantoor wanneer je klein woont. Het kleine glazen bureau neemt weinig ruimte in, maar het geeft precies genoeg plaats om aan het werk te gaan. De aankleding van dit geheel vind ik ook prachtig. Het donkere hout (waar ik normaal gesproken niet echt fan van ben) komt prachtig uit tegen de witte vloer en de witte muren. De mooie planten maken het geheel prachtig af. Ja. Ik vind alles waar planten zijn mooi.
klein wonenklein wonen kantoor hout

klein wonen kantoor industrieel
klein wonen kantoor woonkamer

Bronnen: gravity-gravity.tumblr.com | theultralinx.com | decor8blog.com | smittenstudioonline.com | theultralinx.com | livinginashoebox.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply