THESTYLEBOX

Binnenkijker Modern interieur

Klein modern loft appartement van 65m2


Vandaag willen we jullie een hele leuke binnenkijker laten zien. We gaan een kijkje nemen in een klein loft appartement gelegen in de Braziliaanse stad Sao Paulo. Het loft appartement heeft een totale woonoppervlakte van 65m2. De bewoners wilden er een loft appartement van maken met een volledige open indeling. Daar hebben ze hulp ingeschakeld van interieur- en architectenbureau Yamagata Arquitetura. Ben jij liefhebber van open loft woningen? Kijk dan snel verder en raak geïnspireerd van dit geweldige interieur!

Klein modern loft appartement van 65m2

Het appartement heeft een t-vormig plattegrond. De leefruimte is ingericht in het grote gedeelte van het appartement. Daar vind je de woonkamer en de open keuken. In de keuken is ook de eethoek gecreëerd met een grote eettafel.

De slaapkamer en badkamer vind je in het kleinere gedeelte, die ook een open karakter hebben gekregen. Niet alleen is de slaapkamer volledig open – er is ook gekozen voor een volledige open badkamer. Het enige element wat afgesloten is, is de inloopdouche. Maar ook die is transparant, dankzij de mooie glazen wanden en deur.

maatkast woonkamer

Vloertegels en wandtegels

De moderne stijl van het interieur is door het hele appartement doorgevoerd. Er is gekozen voor kleine vierkante vloertegels met spikkels, gecombineerd met matte witte vierkante tegels in hetzelfde formaat aan de wanden. In de slaapkamer is het plafond zelfs bekleed met diezelfde witte tegels. In de leefruimte heb je een hoger plafond. De bovenste gedeeltes van de muren zijn strak afgewerkt en wit geverfd.

Doordat de volledige open indeling, oogt het appartement groot en ruimtelijk. Dat is ook te danken aan het hoge plafond met de puntdak. Daarnaast vind je in elke ruimte een groot raam, die het hele appartement voorziet van een geweldige natuurlijke lichtinval. In de slaapkamer en badkamer vind je twee ramen tegenover elkaar. En in de woonkamer en keuken zijn ook twee grote ramen aanwezig.

Maatkasten rondom ramen

Wat erg leuk is gedaan, is dat er kasten zijn gebouwd rondom de ramen in de woonkamer en keuken. Strakke zwevende kasten in een mooie lichtgrijze kleur. Rondom het raam bij de keuken, is een kast met de wastafels gerealiseerd. De kast in de woonkamer is een normale opbergkast geworden. De kasten hebben aan de bovenkant een open plank, en aan de onderkant een grote dichte kast met deuren. Vanwege deze kasten hebben de ontwerpers gekozen voor binnenzonwering op maat – moderne jaloezieën die precies passen.

moderne zithoek zwevende houtkachel

De zithoek is ingericht tussen de twee ramen, gekaderd door een groot laagpolig vloerkleed. Niet alleen is de zithoek ingericht met mooie moderne meubels, zoals de grote bank, de strakke lage salontafel en twee comfortabele stoelen. Tussen de bank en het raam vind je ook een houtkachel. Een moderne zwevende houtkachel die aan het plafond hangt.

Keuken

Ook de keukenkasten zijn volledig op maat gemaakt. Dichte kasten, waar het keukenapparatuur in gebouwd is, zijn gecombineerd met open kasten. Aan de bovenkant van de keuken vind je een open smalle kast, die helemaal doorloopt naar de woonkamer. Ook die muur is namelijk helemaal ingericht met een maatkast. Bij de keuken is een grote houten eettafel geplaatst met mooie bijpassende zwarte eetkamerstoelen. Boven de eettafel is een grote flowercloud met gedroogde bloemen opgehangen, wat een echte blikvanger is geworden in het interieur.

flowercloud gedroogde bloemen boven eettafel

keukenkast bij raam

maatkast moderne keuken

open eethoek

wandtegels eethoek

Open slaapkamer en badkamer

Zoals gezegd is de slaapkamer volledig open. Het bed bevindt zich eigenlijk tegenover de bank in de woonkamer. En aan muur tegenover het bed is de open badkamer ingericht. Bij het raam vind je het de zwarte bidet en het zwarte toilet. De inloopdouche met de glazen wanden vind je aan de rechterkant. De grote muur aan de binnenkant van de slaapkamer is ingericht met maatkasten die dezelfde moderne strakke stijl hebben gekregen als de kasten in de woonkamer en keuken.

maatkasten slaapkamer

open slaapkamer badkamer glazen inloopdouche

zwart toilet slaapkamer

Fotografie: Denilson Machado – MCA Estúdio

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply