THESTYLEBOX

Binnenkijker Interieur ideeën

Klein kantoor in huis


klein kantoor overzicht

Bij creatievelingen horen creatieve kantoren. Een plek voor inspiratie, een plaats waar hun (zelf gecreëerde) producten een mooi plekje krijgen. Een goed voorbeeld hiervan is het kantoor van ontwerpers Shanan Campanaro en Nick Chacona waar werken en wonen in één ruimte wordt gecombineerd.

Omgebouwde loft

Shanan Campanaro en Nick Chacona ontwerpen textiel, behang en accessoires met een waterverf-effect. Zij werkten altijd van hun appartement in Brooklyn, maar hebben sinds kort een nieuwe loft omgebouwd naar een functionele woon en werkplek. Shanan wilde alles kalm en serene houden, daarom zijn alle wanden wit. Daarnaast laat zij zich graag inspireren door de zee, daarom heeft zij gekozen voor een blauw met witte kleurenpalet voor de loft.
klein kantoor werkplek
klein kantoor woonkamer

Diverse hoekjes

Het kantoor is opgedeeld in diverse hoekjes. Zo zie je twee bureaus voor beide designers, een zit hoek en een eethoek. Het is een kleine ruimte, maar door de effectieve inrichting wordt werken en wonen perfect gecombineerd!
klein kantoor inspiratie
klein kantoor kast
klein kantoor vergadertafel

Persoonlijke inrichting

Dat kantoren persoonlijk en eigen kunnen zijn komt heel goed terug in dit kantoor. Shanan maakte namelijk de lamp op de bovenstaande foto zelf en het textiel verzamelde het stel in Indonesië, de foto’s aan de wand zijn daar ook gemaakt (ik schreef al eens een blog over eigen foto’s in het interieur-klik).

Bron: lonny.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

1 Comment

  • Reply
    Huis met design - THESTYLEBOX
    25 mei 2016 at 13:15

    […] het huis zijn een aantal werkplekken. Hierboven zie je een perfect voorbeeld van een klein kantoor in huis (daar schreef ik al eens een blog over). Lijkt me echt een heerlijk plekje om rustig aan het werk […]

  • Leave a Reply