THESTYLEBOX

Binnenkijker

Klein huisje in Texas


klein huisje texas tuin

Dit is het kleine huisje van designer Kim Lewis uit Texas, vol met kleur en inclusief een praktische inrichting. Handige inspiratie voor iedereen die klein woont.

Klein wonen

Kim Lewis is bekend met het inrichten van kleine huisjes, ze vertelt: “I’ve stayed in Airstream trailers many times, which is really the same kind of concept, you realize you don’t need as much as you think.” De 37 m2 heeft ze daarom ook goed benut en fantastisch ingericht.
klein huisje texas woonkamer

De basis van de inrichting

De basis van dit kleine huisje is erg bijzonder. Zo ligt er een houten vloer in met kleine latjes, een muur betimmerd met witte planken en een zwart plafond. De keuken heeft een mooie, zwarte tegelmuur gekregen. De keuken zelf is wit en de bovenkastjes zijn vervangen door plankjes met mooie leren riemen. Bij de bank staat een smalle, lange tafel; slim, daardoor lijkt de woonkamer ruimtelijker.
klein huisje texas keuken
klein huisje texas slaapkamer

Klein wonen

De slaapkamer, badkamer en wasruimte zijn in één ruimte samengevoegd. In het midden staat een groot wit bed met een leuke kleed en kussentjes. Er is een verhoging gemaakt en daarop staat de wasmachine en de kleding van Kim hangen er. Aan de andere kant van de ruimte is een inloop douche gemaakt met een geweldige deur als afscheiding en wat een leuke tegelvloer!
klein huisje texas woonkamer
klein huisje texas

De buitendeuren zijn hetzelfde als de douchedeur, wat fantastisch mooi dat dit goed wordt doorgevoerd. Wat vind jij van dit kleine huisje uit Texas?

Bron: lonny.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply