THESTYLEBOX

Industrieel interieur Slaapkamer inspiratie

Kledingrek in de slaapkamer


kledingrek slaapkamer

Een inloopkast is dé ultieme woonwens van heel veel mensen. Een grote inloopkast met grote kasten, waar je jouw hele collectie kleding en schoenen kunt opbergen. Helaas heeft niet iedereen een extra kamer in huis, die als inloopkast ingericht kan worden. Dan maar een kledingkast in de slaapkamer. Vaak wordt de kledingkast gecombineerd met een kledingrek. Een kledingrek ziet er niet alleen erg leuk uit als styling object in de slaapkamer, maar het is vooral ook erg handig voor kledingstukken die je niet na één keer dragen al in de was wilt doen. Kledingrekken zijn verkrijgbaar in allerlei varianten, van standaard tot bijzonder design. Vandaag wil ik jullie een aantal hele leuke voorbeelden laten zien!

Design kledingrekken

Op internet zijn een aantal pareltjes te vinden in de kledingrek-wereld. Beginnend bij de eerste foto. Dat is gewoon een klein kunstwerkje in je slaapkamer! Door de combinatie van het fantastische hout met de ijzeren buis is het een uniek kledingrek. Maar ook het zwarte kledingrek doet het goed in de slaapkamer.

kledingrek slaapkamer kledingrek slaapkamer

Kledingrek op wielen

Wat ook erg handig is, zijn kledingrekken op wielen. De wielen geven de kledingrek niet alleen een leuke en speelse uitstraling, ze zorgen er ook voor dat je een kledingrek gemakkelijk kunt vervoeren.

En als je de kledingrek ook je slaapkamer wilt verplaatsen, of zelfs buiten huis, dan is de Soopl Fashion Trolley ideaal. Soopl Fashion Trolleys zijn stevige, stabiele kledingrekken met robuuste wielen, die je moeiteloos over hobbelige paden, stoepranden en drempels kunt rijden. De rek kan bovendien worden opgevouwen voor gemakkelijk transport wanneer het niet in gebruik is.

Combinatie kast

Kledingrekken kun je ook gemakkelijk inbouwen in een kastconstructie. Dat zie je bijvoorbeeld hierboven. Super praktisch, kun je mooi je t-shirts in de ladekastjes opbergen!

kledingrek slaapkamer

kledingrek slaapkamer

kledingrek slaapkamer

Creatief aan de slag!

Als je zelf een beetje creatief bent, dan kun je aan de slag met hout of ijzeren buizen. Hierboven zie je een super leuk kledingrek gemaakt van een stok die is opgehangen met koord aan het plafond. Maar ook met de ijzeren buizen kun je helemaal losgaan. Dit geeft een industrieel effect in de slaapkamer. Ga voor zilver, koper of schilder het ijzer wit! Ik ben benieuwd waar jouw voorkeur naar uit gaat!

kledingrek slaapkamer

Bronnen:tenemospeques.com | michellebeltre.com | mwtry.blogspot.com | bohochicstyle.com
| livingoops.com | folkandfest.com | bricolaje.facilisimo.com | karinecandicekong.com | tyraelvira.blogg.se | hardtofind.com.au

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

3 Comments

 • Reply
  Amy
  2 juni 2016 at 13:56

  Mooie kledingrekken allemaal!

 • Reply
  Kledingrek kinderkamer - THESTYLEBOX
  16 augustus 2016 at 15:05

  […] Ook kun je ‘volwassen’ elementen op een speelse manier in de kinderkamer toepassen. Zoals een kledingrek, waar we al eens een blogs over schreven. Ik vond een aantal leuke kledingrekken voor de kinderkamer. Van DIY tot design: ieder wat […]

 • Reply
  Leuke logeerkamer inrichten? 10 Ideeën! - THESTYLEBOX
  30 november 2020 at 07:01

  […] kunnen opbergen. Een kledingkast is natuurlijk ideaal, maar je kunt ook denken aan een vrijstaande kledingrek die je op de vloer plaatst of aan het plafond hangt, een wandkapstok of leuke haken aan de […]

 • Leave a Reply