THESTYLEBOX

Kinderkamer inspiratie Landelijk interieur Modern interieur Scandinavisch interieur Vintage interieur Woonaccessoires

Kledingrek kinderkamer


diy kledingrek kinderkamer

De kinderkamer biedt zóveel mogelijkheden. Waar je in huis wellicht kleurgebruik enigszins reduceert, kun je in de kinderkamer helemaal los gaan. Ook kun je ‘volwassen’ elementen op een speelse manier in de kinderkamer toepassen. Zoals een kledingrek, waar we al eens een blog over schreven. Ik vond een aantal leuke kledingrekken voor de kinderkamer. Van DIY tot design: ieder wat wils!

Kledingrek van een tak

Het eerste plaatje is direct mijn nr. 1 favoriet. Ik weet niet of het komt doordat het kledingrek er heel erg DIY uitziet, er natuurlijke materialen zijn gebruikt, de schattige kleren of door het geweldige kleed, maar mooi is het allemaal.

Het gebruik van een boomstam/ tak wordt vaak gedaan bij een kledingrek voor in de kinderkamer. Op de eerste foto zie je dat de tak op twee stalen palen is gezet. Op het beeld hieronder is een tak onder een plankje bevestigd. Ideaal natuurlijk dat kleding van kinderen niet zo groot is, zo kun je een kledingrek vrij laag maken en dit scheelt, in dit geval, veel ruimte. Trouwens. Welke baby heeft zoveel paar schoenen? Hopelijk is het een plaatje uit een winkel.

kledingrek kinderkamerdesign kledingrek kinderkamer

Hangend kledingrek

Op het bovenstaande plaatje zie je een design kledingrek die perfect past in deze moderne kinderkamer. Deze versie van het kledingrek kun je overigens ook goed zelf maken. Met een aantal ijzeren buizen en stevig touw kom je een heel eind!

ikea hack kledingrek kinderenkledingrek babykamer
inbouwkast kledingrek
kledingrek meisjes kinderkamer

Welk kledingrek voor de kinderkamer is jouw favoriet? 

Bronnen: style-files.com | chalkkids.co.uk | insideout.com.au | imujer.com | tinytribemagazine.com | objekt.fastighetsbyran.se | justrealmoms.com.br

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply