THESTYLEBOX

Klassiek interieur Slaapkamer inspiratie

Klassieke slaapkamer


klassieke slaapkamer

Wanneer ik aan een klassiek interieur denk, zie ik alle net-niet huisjes voor me van alle ouderen in het bejaardenhuis waar ik jaren heb gewerkt. Toch kom ik de laatste tijd steeds meer plaatjes tegen, waarvan ik denk: hmm, dat is zo lelijk nog niet. Ok. Mooi zelfs. Zoals bovenstaand plaatje. Daarom zocht ik nog wat meer foto’s van de klassieke slaapkamer. Kijk je mee?

Klassiek bed

Dat klassiek bed. Liefde. Zo’n mooi houten bed heb ik zelden gezien. Past ook perfect in de verder witte slaapkamer. Op het bed ligt een bedrok (schreven we al eens een blog over) van kant. Ik vind dat deze slaapkamer een heel bijzonder effect geven.

Hierboven en hieronder zie je twee varianten van dezelfde klassieke slaapkamer. Op bovenstaande foto zie je op het bed een gestreept en met roze tinten kleed liggen. Past helemaal leuk bij het nachtkastje en het roze lampje. Trouwens. Die lamp. Nice! Hieronder zie je een andere variant met blauw als accentkleur. Dat vind ik dan weer echt perfect matchen met het hout van het bed. Welke van de twee is jouw favoriet?

slaapkamer klassiekklassiek schilderij slaapkamer

Bovenstaande en onderstaande foto’s vind ik nog geweldige voorbeelden van de klassieke slaapkamer. In deze slaapkamer staat een simpel bed, maar verder is alles lekker uitbundig. Van het vloerkleed tot de kroonluchter. Van het vloerkleed met drukke print tot het prachtige houten kastje naast het bed.

kroonluchter klassiek slaapkamerklassiek scandinavische slaapkamer

Bovenstaande klassieke slaapkamer vind ik een perfect voorbeeld dat klassiek heel goed hand in hand gaat met de Scandinavische stijl.

klassiek bed

Wat vind jij van een klassieke slaapkamer?

Bronnen: vintagewhitesblog.com | vintagewhitesblog.com | lagerlings.se | lagerlings.se | studiocuvier.se | agentlewoman.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply