THESTYLEBOX

Industrieel interieur Keuken inspiratie

Keukenlampen


keukenlampen

Sinds kort woon ik in een super leuk klein studiootje in Groningen. Met alle ideeën die ik voor Thestylebox vind kan ik heerlijk aan de slag om er een thuis van te maken. Keukenlampen zijn hierin natuurlijk van belang, aangezien ik aardig wat tijd doorbreng in de keuken. Vandaag daarom inspiratie voor leuke keukenlampen! 

Hanglampen

Het liefst heb je licht op je werkblad, zodat je goed ziet wat je doet. Daarvoor vond ik een heel aantal mooie voorbeelden. Zo zie je de peer lampen robuust opgehangen met de snoeren goed in het zicht op de bovenste foto. Op de foto hieronder zie je de bekende industriële (bouw) lampen mooi boven het aanrecht shinen. Deze keukenlampen zijn natuurlijk niet zo handig als je bovenkastjes hebt. De lampen vallen mooi op bij een witte of gekleurde muur.

keukenlampen keukenlampen keukenlampen

Wandlampen

Handigere keukenlampen met bovenkastjes zijn de lampen op bovenstaande en onderstaande foto’s. De wandlampen zijn ideaal voor boven het aanrecht, want ze geven veel licht. Daarnaast is het natuurlijk een leuker gezicht dan een tl-buis. Vooral de zwarte keukenverlichting vind ik erg leuk. Super handig ook dat je de lampjes kunt uittrekken! Wat vind jij mooie keukenlampen?

keukenlampen keukenlampen

Bronnen: amerrymishapblog.com | japanesetrash.com |  fiddleandspoon.com | louwersedejong.nl | fleaingfrance.tumblr.com | flickr.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply