THESTYLEBOX

Interieur ideeën Scandinavisch interieur Woonaccessoires Woonkamer inspiratie

Kelim kussens


kelim kussens

Eigenlijk ben ik niet zo van kleur in huis, maar ergens heb ik een zwak voor alles wat gemaakt wordt van kelim. Zo ook de kelim kussens (en poefs). Het geeft een hele mooie oosterse look aan je woonkamer. 

Verschillende kleuren en patronen

De kelim kussens worden met de hand gemaakt en zijn daarom altijd uniek. Dat maakt de kelim kussens ook zo mooi vind ik. De kelim kussens zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende patronen en kleuren. En hoe je ze ook combineert: het past altijd!

kelim kussenskelim kussens

Waar te koop?

Er zijn ook verschillende poefs verkrijgbaar gemaakt van kelim tapijten. Leuk om als tafeltje of extra zetplek te gebruiken. Jan en Jacob hebben een heel aantal mooie kelim poefs te koop. Kelim kussens vind je in verschillende woonshops, maar als je de echte kelim kussen wilt, dan kun je eens een kijkje nemen op Etsy. Daar verkopen verschillende mensen vanuit Turkije kelim kussens.

kelim kussenskelim kussens

Zwart-wit

Mocht je niet zo van kleur houden, dan kun je altijd gaan voor zwart-wit kelim kussens. De printjes van de kelim kussens passen goed in de Scandinavische stijl, maar ze zijn niet zo standaard. kelim kussens

Wat vind jij van de Kelim kussens?

Bronnen: thedenimdaily.com | designlovefest.com | urbanoutfitters.com |sfgirlbybay.com |thereseromell.se | passport2design.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply