THESTYLEBOX

Interieur ideeën

Kast met nisjes


nisje haard

Nisjes vind ik geweldig mooi en het liefst zou ik ze overal toepassen. In de badkamer, in de keuken en in de woonkamer. Een optie die je hebt wanneer je nisjes plaats thuis, is een kast van nisjes maken. Een hele kast die in de muur wegvalt, prachtig toch?

Wandkast

De eerste optie die je hebt met een kast met nisjes is om er een wandkast van te maken met een haard erin geïntegreerd. Hierboven zie je daar een geweldig voorbeeld van. Een mooie inbouwhaard is in de wand geplaatst en daarnaast is een kast van nisjes gemaakt. Heerlijk geheel!

Hieronder zie je een wandkast met nisjes erin. Het geeft zo’n mooie strakke afwerking! Ook leuk dat de bewoner de boeken andersom heeft geplaatst, op die manier is het een heel rustig en komt de kast met nisjes extra goed uit.

kast nisjes nis woonkamer

Speelse kast

Bovenstaande foto vind ik ook enorm inspirerend. Sowieso vind ik dit een geweldige woonkamer die met veel smaak is ingericht. De kast met nisjes is volgezet met boeken die op kleur zijn gezet. Ik vind het net wat meer sfeer geven aan deze woonkamer.

De kast hieronder heeft nisjes die heel speels zijn opgebouwd. De strakheid van de kast en de speelsheid van de vlakken vind ik heel leuk. De spullen in de kast komen daardoor extra mooi uit! Ideaal voor mensen met veel kunst of souvenirs van verre reizen. Of met heel veel woonaccessoires natuurlijk!

wandkast nisjes wandkast woonkamerboekenkast niskast nis

Welke kast met nisjes in jouw favoriet?

Bronnen: ilgranito.be | laurafoxinteriordesign.wordpress.com | nordicdays.blogspot.nl | coosje-blog.com | stockinteriors.nl | vtwonen.nl | funtime.ge

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply