THESTYLEBOX

Interieur ideeën

Kast van houten kubussen


wandkast vlakken

Dit vind ik echt TE leuk. Een speelse kast gemaakt van houten kubussen: op elkaar, onder elkaar, aan de muur of op de grond. Je kunt er serieus alles mee. Ook bepaal je zelf het formaat en de kleur. Leuk in de kinderkamer, in de woonkamer of als schoenenkast in de hal. Van design tot budgetmerk. JA!

Muuto designkast

De meeste foto’s in deze blog zijn afkomstig van Muuto (niet expres, maar zie hoe mooi!). De kubussen koop je in allerlei formaten en in diverse kleuren. Zo creëer je je eigen kast op welke plaats jij dat wilt. Van Muuto vind je de kubussen in wit, essen, licht- en donker grijs. Daarnaast heb je kubussen met een gekleurde achterwand. De clips houden de kubussen bij elkaar en je kunt ook een onderstel aanschaffen.

In de kast van kubussen kun je al je mooie accessoires kwijt en ze komen daar ook echt prachtig in uit. Op de eerste foto zie je een mooie versie van de kast met een urban jungle inhoud. Echt een geweldig geheel! Hieronder zie je een kast met witte kubussen bij de haard gepositioneerd, super leuk met dat hout.
houten kubus kast
open wandkast
houten kubus

Wandkast

Op de meeste van deze foto’s zie je de kast van houten kubussen vooral vanaf de vloer gepositioneerd. Natuurlijk kun je ook gaan op de kubussen aan de muur op te hangen. Op die manier creëer je meer ruimte en is de kast wat luchtiger. Op bovenstaande foto zie je een goed voorbeeld van de wandkast. De witte kubussen zijn aan de witte muur opgehangen en er zijn heel wat mooie accessoires in uitgestald.

muuto kast
kast houten kubus

Wat vind jij van de kast met houten kubussen? 

Bronnen: fonq.nl | alvhemmakleri.se | fonq.nl | vosgesparis.com | fonq.nl | fonq.nl

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply