THESTYLEBOX

Interieur ideeën Meubels Woonaccessoires

Karton als materiaal in huis


karton materiaal kast

Duurzame materialen horen eigenlijk wel in huis vind ik. Karton is daar een leuk voorbeeld van, want van karton worden allerlei creatieve dingen gemaakt; van kast tot lamp en bijzettafeltje.

Kartonnen kast

Een van de betere voorbeelden van karton in huis vind ik de design boekenkast van Raw Eco design. Kan mooi tegen een muur, maar werkt ook goed als roomdivider. De kast kun je helemaal naar wens laten samenstellen. Elk gewenste afmeting, maar bijvoorbeeld ook of je er bakken van karton in wilt.
karton materiaal roomdivider
karton materiaal lamp

Kartonnen lamp

Een lamp van karton is ook mogelijk. Leuk om zelf te maken, maar er zijn er ook een aantal te koop. Op de foto hierboven zie je een kartonnen lamp gemaakt van restkarton. Dit geeft een stoere look aan de lamp en dit past perfect bij de rest van de inrichting. De eettafel heeft ook een aantal stoere elementen, bijvoorbeeld de vierkante gekleurde vlakjes. Op de foto hieronder zie je een ander tof voorbeeld van de kartonnen lamp.
karton materiaal lampen
karton materiaal diy

DIY met karton

Je kunt ook zelf aan de slag met karton, bijvoorbeeld om zo’n leuke letterlamp te maken. Op de foto hierboven zie je een snel overzicht hoe je dat doet. Een laatste idee is het bijzettafeltje van karton. Het tafeltje ziet er heel makkelijk uit om zelf te maken!
karton materiaal bijzettafeltje

Bronnen: bintihomeblog.com | vtwonen.nl | ellasinspiration.se |  tabithabargh.co.uk | greylikesnesting.com | gthegentleman.tumblr.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply