THESTYLEBOX

Kantoor inspiratie

Kantoor tip: zet je bureau bij het raam


raam kantoor

Mijn favoriete werkplek is de Coffee Company. Niet omdat de koffie daar nu zo fantastisch is, maar omdat ze de beste werkplekken hebben. Recht aan een raam. Thuis staat mijn tafel ook bij het raam (niet dat ik daar vaak aan zit te werken). Heerlijk vind ik het! Daarom mijn kantoor tip van vandaag: zet je bureau bij het raam!

Licht op kantoor

Niet alleen mijn ervaring van veel licht op werkplek doet er toe, het komt ook voort uit wetenschappelijk onderzoek. Werknemers die te weinig licht hebben op hun kantoor zijn overdag suf en kunnen ’s nachts niet goed slapen. Nou, dat klinkt als een goede reden om je bureau naar het raam toe te slepen toch?

Wanneer je mag kiezen welke ruimte in het huis jouw kantoor wordt en je brengt er ook wat uurtjes door: kies dan dus altijd voor de kamer met de meeste ramen. Plaats je bureau niet verder dan 1 meter van het raam vandaan, op die manier krijg je alle fijne zonnestralen op je vermoeide gezicht en functioneer je het beste!

licht kantoor
raam bureau

Ruimte over op vensterbank

Naast al het goede dat licht brengt, levert een bureau bij het raam ook gewoon mooie plaatjes op. Zoals bovenstaande en onderstaande foto’s. Het fijne van een bureau bij het raam is dat je vaak ruimte over hebt om mooie dingen op te zetten door de vensterbank. Ideaal voor mooie fotolijstjes, prints en inspirerende quotes.

zwart wit kantoorkantoor bureau raam

Wat vind jij van deze tip voor het kantoor?

Bronnen: theglitterguide.com | petrabindel.com | avenuelifestyle.com | meinspiraunasilla.wordpress.com | cocolapinedesign.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply