THESTYLEBOX

Amsterdam Hotspots Scandinavisch interieur

Interieur hotspot: Sukha Amsterdam


sukha amsterdam

Vorige zomer was ik een aantal dagen in Haarlem en Amsterdam om fijne interieurwinkels te ontdekken. Al eerder schreef ik een blog over een interieurhotspot in Haarlem: Portrait. In Amsterdam ontdekte ik Sukha: een prachtige winkel met handgemaakte producten. Benieuwd hoe Sukha er van binnen uit ziet? Bekijk de foto’s in deze blog.

Sukha Amsterdam

Als je door de Haarlemmerstraat in Amsterdam loopt, kun je niet om Sukha heen. Door de grote ramen zie je de winkel met handgemaakte producten. Aan de wand hangt een groot wanddoek met een zelfgeschreven tekst. Sukha heeft veel zelfbedachte teksten die verkrijgbaar op wanddoek of op een kaartje. Ook kun je een boekje kopen met alle teksten erin. De winkel verkoopt naast kaartjes en wanddoeken, woonaccessoires in zachte en lichte kleuren. Maar naast spullen voor in je interieur, kun je hier ook terecht voor kleding en stationery. Naast de fysieke winkel in Amsterdam, heeft Sukha een webshop waar je producten online kunt kopen.

slingers sukhabinnenkijken sukha

Favoriete Sukha producten

De producten van Sukha vind ik prachtig. Mijn persoonlijke favorieten zijn:
– Kaartjes met tekst
De kaartjes zijn eenvoudig en hebben inspirerende teksten. Leuk om boven je bed te hangen!
– Notitieboekjes
Ik ben dol op notitieboekjes en al helemaal als ze mooi zijn vormgegeven. Deze notitieboekjes staan daarom al een tijdje op mijn wensenlijstje.
– Zachte plaids
Een avondje op de bank met een plaid over me heen vind ik heerlijk! Met dit zachte plaid van Sukha gaat dat helemaal goed komen.

sukha servies

Wat zijn jouw favoriete interieurwinkels in Amsterdam?

Bron: vosgesparis.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply