THESTYLEBOX

Binnenkijker Industrieel interieur

Interieur hotspot Rotterdam: Hopper Coffee


interieur hotspot rotterdam hopper coffee

Voor iedereen die het nog niet wist: ik ben dol op toffe koffietentjes. De combinatie van goede koffie, soms een lekker stukje taart en vooral een goed ingericht tentje geeft mij een blij gevoel. Vaak zijn deze blogs ook geschreven vanuit zo’n hip tentje. Hopper Coffee uit Rotterdam ziet er ook heel mooi en inspirerend uit!

Betonnen vloer

Om te beginnen die geweldige vloer. Het is een betonnen vloer en hoewel dat soms wat koud kan ogen, is dat hier zeker niet het geval. Op de bar ligt ook een betonnen aanrecht, zodat het allemaal goed bij elkaar past. Ook is er in het koffietentje veel gebruik gemaakt van hout. Zo zijn alle tafel gemaakt van hetzelfde hout, wat zorgt voor eenheid en rust. De houten schoolstoelen passen perfect in het geheel! 

interieur hotspot rotterdam hopper coffee interieur hotspot rotterdam hopper coffee interieur hotspot rotterdam hopper coffee

Industriële stijl

Het koffiehuis heeft zich vooral laten leiden door de industriële stijl. Dit zie je dus terug in de vloer en de tafels, maar verder heeft bijvoorbeeld de bartafel een stalen frame en de barkrukken die erbij staan passen ook perfect in de industriële stijl. Het kraantje die gemaakt is aan een boom-achtige pilaar is origineel en uniek. Ten slotte de lampen die het geheel helemaal compleet maken. Wat vind Hopper Coffee? 

interieur hotspot rotterdam hopper coffee

Bron: hoppercoffee.wordpress.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

1 Comment

  • Reply
    10 Woonwinkels in Rotterdam die zeker een bezoekje waard zijn - THESTYLEBOX
    2 juni 2020 at 09:01

    […] Bekijk ook: Deze 10 woonwinkels in Amsterdam wil je gezien hebben 3x interieurwinkels in Middelburg Interieur hotspot Rotterdam: Hopper Coffee […]

  • Leave a Reply