THESTYLEBOX

Industrieel interieur Woonkamer inspiratie

Industriële woonkamer


industriële woonkamer

Je hoef niet per se in een fabriek te wonen om een industriële inrichting te hebben. Gelukkig maar, want de kans dat je zo’n huis treft is uitzonderlijk (krijg je ooit de kans- direct doen!). Met een paar mooie industriële elementen creëer je zo een fabriek-sfeer bij jou thuis, zonder dat het ongezellig wordt. Vandaag bekijken we de industriële woonkamer.

De industriële woonkamer: de basis

De industriële stijl kun je subtiel implementeren in je woonkamer, maar je kunt ook all the way gaan. Kies dan bijvoorbeeld voor een gietvloer in betonlook of strip de wanden en laat de muur in zijn beton-glorie shinen. Tegenwoordig is er ook verf te koop waarmee je een beton-look krijgt. Mocht je dit wat te heftig vinden, kies dan voor een aantal mooie industriële accessoires.

industriële woonkamer industriële woonkamer industriële woonkamer industriële woonkamer

Industriële accessoires

Om een industriële woonkamer te creëren kun je ook een aantal industriële accessoires aanschaffen. Dit zijn vaak industriële lampen en daarmee heb je nog steeds erg veel keuze. Bijvoorbeeld de écht industriële hanglampen van de bouwmarkt, zoals op de eerste foto. De lockerkasten passen ook perfect in de industriële woonkamer en ook de industriële stoel zie je veel. Materiaalsoorten zijn vooral staal en robuust hout. Wat vind jij van de industriële woonkamer?

industriële woonkamer industriële woonkamer

Bronnen:roomed.nl | mixathem.blogspot.com | 
things-i-love.nl | blog.gessato.com | stylencritics.com | airows.com | showhome.nl

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

2 Comments

 • Reply
  Desiree
  27 augustus 2016 at 19:04

  Hoi,

  Ik zou heel graag willen weten waar die onwijs gave kast vandaan komt die blauw/groene lockerkast. Zou hem echt super graag willen kopen voor ins ons nieuwe huis.

  Mvgr Desiree

  • Joëlle Baelde
   Reply
   Joëlle Baelde
   1 september 2016 at 13:37

   Hi Desiree,

   Wat leuk dat jullie een nieuw huis gaan inrichten! De blauw/groene lockerkast is van HK living, je kunt hem kopen bij verschillende webshops.

   Groetjes, Joëlle

  Leave a Reply